Gebroken belofte Corban Addison

ISBN: 9789024538911

Published:

ebook

351 pages


Description

Gebroken belofte  by  Corban Addison

Gebroken belofte by Corban Addison
| ebook | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | 351 pages | ISBN: 9789024538911 | 10.21 Mb

Een prachtig portret van de strijd tegen aids, corruptie en apartheidIn Lusaka, Zambia, wordt een meisje gevonden. Ze is in shock en alles wijst erop dat ze is verkracht. Haar identiteit is een mysterie. Waar komt ze vandaan? Was dit het werk van eenMoreEen prachtig portret van de strijd tegen aids, corruptie en apartheidIn Lusaka, Zambia, wordt een meisje gevonden. Ze is in shock en alles wijst erop dat ze is verkracht.

Haar identiteit is een mysterie. Waar komt ze vandaan? Was dit het werk van een straatbende of was het een gerichte actie?Mensenrechtenadvocate Zoë Fleming gaat deze zaak onderzoeken. De herinnering aan het verraad in haar eigen verleden zorgt ervoor dat Zoë vastberaden is de dader te vinden en voor het gerecht te brengen.Samen met politieagent Joseph komt Zoë erachter dat de verkrachter de zoon is van de machtige industrieel Frederick Nyambo, die connecties heeft met de regering.

Maar de belangen van Nyambos familie blijken zwaarder te wegen dan de toekomst van zijn gewelddadige zoon...Corban Addison is naast auteur ook advocaat en mensenrechtenactivist. Met zijn debuut Gestolen onschuld brak hij internationaal door als auteur en zette hij zijn strijd voor mensenrechten buiten de rechtszaal voort. Door middel van zijn romans wil hij misstanden in derdewereldlanden onder de aandacht brengen.

Voor de research van zijn boeken reist hij de hele wereld over.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Gebroken belofte":


ladobcostarica.com

©2010-2015 | DMCA | Contact us