Het Laatste Rijk (Mistborn, #1) Brandon Sanderson

ISBN: 9789024558834

Published:

Paperback

639 pages


Description

Het Laatste Rijk (Mistborn, #1)  by  Brandon Sanderson

Het Laatste Rijk (Mistborn, #1) by Brandon Sanderson
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, ZIP | 639 pages | ISBN: 9789024558834 | 5.69 Mb

Wat gebeurt er als de held van een profetie faalt? In wat voor wereld zal hij leven als de Duistere Heer overwint? Die vragen worden beantwoord in Het Laatste Rijk, het eerste deel van een trilogie die stormenderhand het Angelsaksisch taalgebiedMoreWat gebeurt er als de held van een profetie faalt? In wat voor wereld zal hij leven als de Duistere Heer overwint? Die vragen worden beantwoord in Het Laatste Rijk, het eerste deel van een trilogie die stormenderhand het Angelsaksisch taalgebied veroverde en daar sindsdien niet meer van de schappen weg is geweest!Duizend jaar viel de as, geen bloem kwam tot bloei.

Al duizend jaar leven de Skaa in angst en ellende. Al duizend jaar regeert de Splinter van de Oneindigheid met ijzeren vuist en absolute macht, als een ware god onzichtbaar voor het volk van de Skaa. Maar als alle hoop verdwenen is, als de mens niet eens meer weet wat hoop is, ontdekt een door het leven zwaar getekende Skaa, een halfling slechts, in de krochten van de hel – de gevangenis van de Duistere Heer – een onvoorstelbare kracht in zichzelf: de magie van het Mistvolk.

Het vermogen met geesteskracht elke vorm van metaal zijn wil op te leggen. Hij, Kelsier, herrijst als uit de dood, en op dat moment is de kiem gelegd voor een titanenconflict, een machtsstrijd van immense omvang die vele levens zal eisen.Maar Kelsier is vastbesloten, en hij staat niet alleen in zijn streven de Duistere Heer ten val te brengen. Onder de metaalmagiërs van het Mistvolk vindt hij gedreven bondgenoten. En hij maakt kennis met een jonge vrouw, Vin, een wees en net zoals hijzelf een Skaa-halfling. Maar Vin, door schade en schande wijs geworden, vertrouwt niemand meer, ook Kelsier niet...Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Het Laatste Rijk (Mistborn, #1)":


ladobcostarica.com

©2010-2015 | DMCA | Contact us